lördag 22 oktober 2011

Det går framåt! :)

Iðis igångsättning går toppen, nu har vi ridit 4 ggr denna vecka. Han är jättepositiv och tycker att det är superkul att komma ut. Nu har det mest blivit kortare lunk-turer i skogen för att komma igång lite långsamt, blir väl lite mer krav nästa vecka. Har också tänkt rida i ridhuset någon dag för att se hur det funkar där. Iði har ju inte varit i ridhus sen sin unghästmönstring när han var 1 år, och är inte riden på bana eller volt nånting sen jag började jobba med honom eftersom vi inte haft såna träningsmöjligheter förut. Så det ska bli spännande.

Förra helgen byggde vi ytterligare ett foderbord eftersom en av tanterna i flocken inte riktigt fick komma fram och äta. Nu funkar det mycket bättre. Har beställt nät till foderborden som förhoppningsvis kommer under nästa vecka. Så här ser det ut nu:



Jag har fortfarande inte bestämt om jag ska sätta tak över borden eller ej. Det finns verkligen för och nackdelar med det som väger lika tungt. Tak skyddar ju fodret mot regn och snö, men utan går det ju faktiskt att flytta foderbordet runt i hagen och växla foderplatser. Jag får nog ta upp det med resten av gänget för att se vad dom tycker :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar