måndag 3 oktober 2011

Nu är vi igång!

Så kul! De första 3 hästarna flyttade in i fredags, däribland min egna lilla kille. De fann sig till rätta direkt och accepterade varann på en gång. Luktade typ lite på varann sen var det percis som att: "ok, en kompis, kom så går vi och äter tillsammans" :)

I lördags morse kom häst nummer 4. Det gick också helt odramatiskt, men denna dam vill nog gärna klättra lite i rang och bufflar rätt mycket med dom andra (rumpknuffas mest), jagar dom lite grann osv. Idag hade hon tråkigt nog lite småsår på bakbenen så jag antar att hon fått lite spark tillbax av ngn, hittade dock inga sår på någon av de andra hästarna. Jag hoppas att hon snart finner sig till rätta i flocken.

Imorgon kommer häst nummer 5, äntligen en till valack. Iði har ju hittills varit ensam med damerna. Jag hoppas att han gillar att lattja lite, för Iði verkar ha lite problem att få igång tanterna i hagen. Han rejsar runt en del själv ibland, men lessnar ganska snabbt på att leka själv :P

Så småningom kommer häst nummer 6, en ung valack som idag står på Island, och häst nummer 7 som inte är inköpt ännu. Förhoppningsvis anländer de under hösten/vintern. Sen är flocken komplett :)

Har såklart glömt att fota flera dagar i rad nu. Ska verkligen försöka komma ihåg det imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar